fbpx

De jaarlijkse indexering voor de alimentatie per 1 januari 2023 is bekend!

Ben je gescheiden? Dan is de kans groot dat je kinderalimentatie en/of partneralimentatie ontvangt of betaalt. Ieder jaar moeten alle alimentatiebedragen verhoogd worden met de wettelijke indexering. De wettelijke indexering voor 2023 is vastgesteld op 3,4%.

Wat betekent dit voor jou? Het alimentatiebedrag dat jij betaalt of ontvangt wordt hoger. Iedere alimentatiebetaler is verplicht de verhoging toe te passen vanaf de eerste betaling die na 1 januari plaatsvindt. Je moet het bedrag dus zelf aanpassen.

Is jouw (financiële) situatie veranderd? Dat kan een goede reden zijn om het alimentatiebedrag te wijzigen. Ga samen met je ex-partner om tafel zitten om dit te bespreken.

Bereken zelf wat je moet gaan betalen

Heb je vragen of wil je samen met mij kijken wat de mogelijkheden zijn? Ik help je graag verder.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend