fbpx


Wanneer biedt mediation uitkomst?

Mediation kan zowel worden ingezet om een relatie te herstellen, als om een relatie te verbreken. Bij scheiding hebben partijen vaak na het beëindigen van de relatie nog wel een relatie met elkaar als ouders. Reden om de relatie zo goed mogelijk te houden. Bij arbeidsmediation komt het voor dat dat partijen in de toekomst geen enkele relatie meer met elkaar onderhouden. De reden om dan toch voor mediation te kiezen, heeft veelal te maken met het feit dat partijen de relatie willen beëindigen op een manier die emotionele en psychologische schade zo veel mogelijk beperkt. Ingeval van het herstel van een relatie, is ieder conflict geschikt voor mediation.

Er zijn diverse soorten mediation. Het meest bekend is wellicht dat je bij een mediator terecht kan voor een scheiding of arbeidsmediation. Maar mediation kan ook worden ingezet bij andere zakelijke kwesties, bij conflicten in de familie of bij een onenigheid tussen buren.

Jouw scheiding van A tot Z

Echtscheiding
Omgangsregeling
Boedelverdeling
Alimentatie

Een fijne werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden
Omgangsvormen
Ontslag
Ziekteverzuim

Met de familie aan tafel

Familieverhoudingen
Samengestelde gezinnenNalatenschap
Conflict familiebedrijf

Bedrijfsconflicten oplossen

Contracten
Bestuursconflicten
Beëindigen samenwerking
Zakelijke dienstverlening

Aanvragen informatiegesprek

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het informatiegesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij mogen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek? Of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik antwoord tijdens kantoordagen binnen 24 uur.