fbpx

Ebooks

Praktische informatie en tips voor scheiden met kinderen

Flyers

Informatie voor gescheiden ouders 

Uit de media

Interessante artikelen over scheiding en/of mediation.

Artikel Nu.nl: Dit moet de Belastingdienst weten als je gaat scheiden.

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis waarbij veel moet worden geregeld, zoals de belastingen. Want hoe zit dat als je een koophuis hebt en thuiswonende kinderen? Onderzoek van de Belastingsdienst wijst uit dat meer dan de helft van de mensen die gaan scheiden niet weten wat ze moeten regelen op belastinggebied. Daarom is het dus belangrijk om vanaf het eerste moment duidelijke afspraken te maken. 

Lees het hele artikel

Bron: nu.nl


16 augustus 2021

Artikel RTL Nieuws: Scheiden? Zo zorg je dat de kinderen er niet te veel onder lijden.

Een mooi en lezenswaardig artikel over hoe je kinderen nu zo goed mogelijk door een scheiding kunt loodsen. Het is belangrijk als ouders respect voor elkaar te hebben én ook te houden na de scheiding. Kinderen merken meer dan je denkt en kunnen met een loyaliteitsconflict te maken krijgen. Stel ze niet voor onmogelijke keuzes (hoe onbewust ook). Zet je negatieve gevoelens ten opzichte van je ex-partner in het belang van de kinderen opzij.

Lees het hele artikel

Bron: RTLNieuws.nl


25 juni 2021

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend