fbpx

Over mij 

Ik ben Diana van Papendrecht, een ervaren communicatie-adviseur met een juridische achtergrond. Ik adviseer organisaties al meer dan 15 jaar over hun externe en interne communicatie. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en leg de focus op communicatie als verbinding.

De boodschap, de vorm en timing spelen bij communicatie een grote rol. Zowel in persoonlijke relaties als in werkrelaties zijn er soms situaties met kleine of grote irritaties als gevolg van (mis)communicatie. 

Als
MfN-registermediator richt ik mij op het vinden van een oplossing waar beide partijen achter staan. Ik vind de balans tussen emotie en zakelijke afwikkeling belangrijk. De (levens)ervaring die ik heb opgedaan tijdens en naast mijn werkprojecten is een belangrijk fundament voor mijn werk als mediator. 

Naast mijn werkzaamheden als mediator, geef ik communicatie-advies. Tevens ben ik vrijwilliger bij
Buurtbemiddeling Lansingerland.

Ik begeleid jullie mediationtraject van
A tot Z


Gratis kennismaking

Bij mediation is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Een kennismakingsgesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. De kennismaking is bedoeld om over en weer te kijken of die ‘klik’ er is. Misschien ben ik niet de juiste persoon om jullie verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over de situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij kunnen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op.