fbpx

Bedankt voor je aanvraag. Het ebook zit in je mailbox.

Het kan een paar minuten duren. Heb je dan nog geen mail met een downloadlink ontvangen? Zit het misschien in je spam? Ook niet?

Mail naar info@qua-mediation.nl, dan ontvang je het ebook alsnog.

Nieuwsgierig wie ik ben?
Lees hieronder verder.

Diana van Papendrecht | registermediator

Ik ben van mening dat vechtscheidingen niet nodig zijn. Hoewel een scheiding emotioneel, pijnlijk en zeker ook complex kan zijn, geloof ik sterk dat er een manier is om te scheiden met wederzijds respect. Het is mijn oprechte overtuiging dat jullie als ouders deze verantwoordelijkheid hebben, niet alleen tegenover elkaar, maar vooral tegenover jullie kinderen. Ze verdienen een toekomst waarin beide ouders betrokken zijn en waarin jullie in staat zijn om constructief te blijven communiceren. Dat dit niet vanzelf gaat, is begrijpelijk en daarom begeleid ik partners naar het ouderschap na scheiding. 

Kan ik jou helpen?

Plan vrijblijvend een informatiegesprek met mij in.
Je regelt dat eenvoudig 
via de button ‘aanvraag informatiegesprek’ aan de rechterzijde op deze pagina.

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend