fbpx

Kies voor harmonie bij scheiding: een sterke basis voor jouw gezin

Wil je weten of en hoe ik jou kan helpen? Plan dan een gratis informatiegesprek in. 

Informatiegesprek

Als jullie mediation overwegen, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. En natuurlijk wil je ook weten wat je kan verwachten. Daarom is het altijd mogelijk een informatiegesprek aan te vragen.

Het informatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er gelegenheid jullie situatie en wensen te bespreken. Kun je al je vragen stellen over (de gevolgen van) scheiden. Tevens leg ik uit wat jullie van mij mogen verwachten en hoe het mediationtraject er uit ziet. Plan zelf een afspraak in via de button aan de rechterzijde ‘Aanvraag informatiegesprek’.

Gesprekken vinden plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek of online.

Vragen?

Heb je een vraag over scheiden of is er iets anders waarmee ik je zou kunnen helpen om een harmonieuze en respectvolle scheiding te bereiken? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik help je graag!Bezoekadres

Bergweg Zuid 70

2661CV Bergschenhoek

Alleen op afspraak

Telefoon

+31 (0)6 55 18 24 34

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend