fbpx

Samen verder als ouders 

Herken je dit?

Jullie hebben besloten de scheiding samen goed te regelen, want de kinderen mogen er niet onder lijden. Jullie weten ook wel dat er hoe dan ook veel gaat veranderen voor ze, maar jullie hebben afgesproken dat het leven van de kinderen zo min mogelijk in de war wordt geschopt. In de praktijk lijkt dit alleen wat lastiger dan gedacht. Want waar gaan de kinderen wonen? Kan een van jullie in het huis blijven en zo ja wie?
Voor de kinderen is dat het beste, maar lukt het financieel ook?  

Jullie wens is de scheiding samen goed te regelen voor de kinderen. Maar uiteraard wil je ook weten welke gevolgen de scheiding heeft voor jullie. Je hebt samen veel opgebouwd, hoe gaan jullie daar mee om? Lukt rondkomen straks nog wel? Hoe zit het met alimentatie? Heb je recht op toeslagen? 

Er zijn best wat zaken waar jullie anders over denken. Jullie willen het goed doen voor de kinderen,
maar eerlijk is eerlijk: zonder zelf aan het kortste eind te trekken.

Hoe zou het voor je zijn als?

De toekomst er niet meer zo onzeker uitziet, omdat je weet dat de scheiding is geregeld en dat je precies weet hoe het er financieel voor staat. De scheiding zo is geregeld dat de kinderen wel moesten wennen aan de nieuwe situatie, maar dat ze zich thuis kunnen voelen in twee huizen en zichzelf kunnen zijn bij papa en bij mama. Dat de kinderen blij zijn met ouders die niet meer samen zijn, maar wel samen komen kijken bij het sporten en samen naar de ouderavonden gaan. Dat verjaardagen en feestdagen gevierd kunnen worden zonder gedoe. Hoe zou het zijn als jullie kunnen zeggen dat het is gelukt samen afspraken te maken, waar jullie allebei blij mee zijn, zodat de kinderen de scheiding een plekje hebben kunnen geven.

Dat is mogelijk als…

Jullie kiezen voor het scheidingstraject ‘van A tot Z’. Alles geregeld van afspraken over de kinderen tot inschrijving van de echtscheiding. Een traject met aandacht voor jullie emoties omdat dit uiteindelijk helpt om betere afspraken te maken met elkaar. Maar het traject betekent ook tijd voor al jullie vragen over alle gevolgen van de scheiding, zoals de omgang met de kinderen, wonen, financiën en het pensioen. Indien nodig ondersteund door experts op een bepaald gebied. Ook een gesprek met de kinderen maakt onderdeel uit van het traject. Zo maken we de weg vrij voor een nieuw begin. Voor jullie allebei.

Jullie investering in een respectvolle scheiding

De investering voor het scheidingstraject ‘van A tot Z’ is er vanaf € 1.600,- per persoon (inclusief BTW) en exclusief eventuele advocaatkosten (€ 264,- per persoon) en griffierechten (€ 160,- per persoon).

Ja, dit wil ik! 

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend