fbpx

Samen ouders blijven 


Herken je dit?

Jullie zijn een jaar of langer geleden gescheiden. De afspraken die zijn gemaakt bij de scheiding zijn vastgelegd in het ouderschapsplan en convenant. Je bent nog steeds blij dat jullie de scheiding samen in overleg hebben geregeld. Niet meer samen, maar wel samen verder als ouders. Maar naarmate de tijd verstrijkt merk je toch steeds vaker dat het minder soepel loopt dan je had verwacht. Er zijn wat irritaties, de zorgregeling wordt wat vrijer en je denkt soms net iets anders over de opvoeding dan je ex. Bovendien is je situatie ook anders dan bij de scheiding. Je hebt minder te besteden, de kosten voor de kinderen zijn gestegen maar het alimentatiebedrag is gelijk gebleven. En misschien is er inmiddels een nieuwe partner in jou leven of dat van je partner.

Hoe zou het voor je zijn als?

  • Irritaties gedeeld kunnen worden en je je zorgen kunt uiten, zodat dat ongemakkelijke gevoel verdwijnt en je niet bang hoeft te zijn dat jullie ouderschap alsnog strijd oplevert.
  • Jullie afspraken niet in gevaar komen en je toch kunt aangeven dat de situatie uitdagender is (geworden) dan je had gehoopt.
  • De financiële situatie bespreekbaar gemaakt kan worden en jullie samen kunnen kijken wat mogelijk is.


Dat is mogelijk als…

Als je kiest voor de Ouderschaps APK. De APK voor gescheiden ouders om te kijken of de afspraken uit het ouderschapsplan worden nagekomen en of ze nog passen in jullie huidige situatie en of het misschien nodig is de afspraken aan te passen. 

Na de Ouderschaps APK hebben jullie (weer) een passende zorgregeling, is het bedrag voor de (kinder)alimentatie up-to-date en hebben jullie de irritaties besproken en achter je gelaten. Jullie kunnen je dan weer richten op het gezamenlijke ouderschap.

Jullie investering in het ouderschap 

De investering voor de ouderschapsplan APK is € 500,- per persoon (inclusief BTW).

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend