fbpx

Samen ouders zijn


Herken je dit?

Je merkt dat je steeds vaker denkt hoe het zou zijn als jullie zouden scheiden.
Je weet niet zo goed hoe het nu verder moet met jullie. Is de relatie nu echt voorbij of ligt het jou? Helpt het als je probeert te veranderen of juist niet. Wil je nog wel proberen of is de koek echt op? Ligt het ‘gewoon’ aan de omstandigheden?
Je vind het wel lastig, want je maakt vooral zorgen over de kinderen, maar ook vraag je je af hoe het dan financieel moet, betekent dit verhuizen en zo ja waar heen?
Je wordt soms moe van jezelf. Wat een twijfel. Intussen wordt je naar je partner toe steeds korter. De spanning neemt daardoor alleen maar toe. Wat moet je nu? Scheiden of blijven?

Hoe zou het voor je zijn als?

Als je weet hoe het komt dat je relatie niet meer is zoals het was.
Als je niet meer twijfelt en en je voor 
voor jezelf kunt bepalen of je er voor wilt gaan of dat het echt afsluiten wordt.
Al je voor jezelf op een rij hebt kunnen zetten wat de gevolgen van je beslissing zijn en daar ook achter kunt staan.

Dat is mogelijk als…

Als je kiest voor relatiemediation. Door de mediation komen jullie (weer) in gesprek met elkaar. Er ontstaat meer begrip, zowel voor de ander als voor jezelf wat ruimte geeft om te kijken naar mogelijke aanpassingen en veranderingen in jullie situatie. We kijken naar welke patronen er in jullie relatie zijn ontstaan en wat nodig is om dat te doorbreken, maar vooral ook of jullie dat willen.

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend