fbpx

Wat is een MfN registermediator?

MfN registermediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het MfN register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren. Het MfN register is erkend door de Raad voor rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand. MfN registermediators handelen met een zeer hoge kwaliteitsstandaard.

Een MfN-registermediator is een mediator die:

  • voldoet aan de toetredingseisen voor het
    MfN register;
  • voldoet aan het beroepsprofiel van een professionele mediator;
  • werkt volgens de werkwijze zoals vastgelegd in het mediationreglement en de gedragsregels voor de MfN registermediator;
  • valt onder een klachtenregeling en tuchtrechtspraak;
  • de kennis en vaardigheden op het gebied van mediation voortdurend op peil houdt (permanente educatie).

Voordelen van een MfN registermediator

Kwaliteit

Door te kiezen voor een MfN registermediator ben je verzekerd van een mediator die voldoet aan kwaliteitseisen en beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Uiteraard is de mediator onafhankelijk en onpartijdig.

Zekerheid

MfN registermediators hebben een erkende mediationopleiding gevolgd en houden hun kennis en vaardigheden continu op peil (permanente educatie). Daarnaast zijn MfN registermediators gebonden aan een bepaalde werkwijze.

Specialisatie Familiemediation

Naast de titel MfN registermediator heb ik een accreditatie familiemediation. Dit betekent dat ik naast de opleiding tot mediator tevens de specialisatieopleiding familiemediator heb gevolgd. Dit is een opleiding in het professioneel begeleiden van gezins- en familieleden naar constructieve oplossingen. Ook bij de financiële en juridische aspecten.

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend