fbpx

Oeps, er lijkt iets niet helemaal goed te gaan…

Dus probeer het nog een keer als je wilt, misschien is er een typefout gemaakt.

Zoek je informatie over mediation, wat komt er kijken bij een scheiding of de werkwijze? Keer dan terug naar de homepage en zoek vanuit daar verder. Of type hieronder een zoekterm.

Kun je het niet vinden, mail je vraag dan naar info@qua-mediation.nl, dan zoeken wij samen naar een oplossing!Aanvragen informatiegesprek

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het informatiegesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij mogen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek? Of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik antwoord tijdens kantoordagen binnen 24 uur.