fbpx

Van samen naar apart

Ga je scheiden? En wil je dat je kinderen hier zo min mogelijk last van hebben? 
Of ben je al gescheiden en wil je graag verder met je ex in een nieuwe relatie als ouders? 
Goede ouders zijn jullie al, maar hoe worden jullie goede ex-partners?

De SCHIP-aanpak is er op gericht de relatie af te sluiten en een partnerschap als ouders aan te gaan. Na de scheiding wil je je ex-partner misschien liever niet meer zien. Maar als je samen kinderen hebt, weet je eigenlijk dat dat niet kan. Ouder zijn houdt na de scheiding niet op. Samen blijven jullie verantwoordelijk voor de zorg en het geluk van de kinderen!⁠ Soms is het lastig met elkaar te communiceren zonder verwijten te maken.
De SCHIP-aanpak helpt af te sluiten wat is geweest met aandacht voor elkaars verdriet en boosheid.

Als dit lukt, hoeven de kinderen ook niet te kiezen voor mama of papa. Dat gun je je kind toch?

Licentie

Ik ben een SCHIP-behandelaar met licentie.

De SCHIP-aanpak kan worden ingezet bij:

  • een scheiding
  • problemen rondom het ouderschap na de scheiding
  • als vorm van relatietherapie


Meer weten over de SCHIP-aanpak?

Aanvragen informatiegesprek

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het informatiegesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij mogen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek? Of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik antwoord tijdens kantoordagen binnen 24 uur.