fbpx

Waardevolle informatie en tips

Ben je op zoek naar waardevolle informatie over scheiden en wat er bij komt kijken?
Ontdek en download onmisbare kennis en tips: artikelen, ebooks, blogs, flyers en video’s.

Ebook Stappenplan

Ga je scheiden en weet je niet waar te beginnen? Download het gratis ebook “Scheiden…en nu? Een praktisch stappenplan op weg van partnerschap naar ouderschap.

Blogs

Of je nu zoekt naar juridisch advies, emotionele ondersteuning, co-ouderschapstips of praktische richtlijnen, de blogs bieden een bron van kennis en inspiratie.

Video’s

Bekijk verschillende video’s over wat te regelen bij scheiden. Van praktische tips en juridische aspecten tot emotionele ondersteuning .

Actuele artikelen

Blijf op de hoogte van actuele berichten over scheiden, zoals de alimentatie indexering. Ontdek het nieuws en lees inspirerende verhalen.

Flyers

De handige flyers bieden nuttige en toegankelijke informatie over alle belangrijke zaken waarmee je te maken krijgt tijdens een scheiding.

Checklist

Maak gebruik van de checklist, zodat je niets over het hoofd ziet tijdens het scheidingstraject. Een handig hulpmiddel tijdens deze moeilijke periode.

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend