fbpx

De kracht van mediation

Bij mediation maak je samen goede afspraken onder begeleiding van een mediator. Een mediator zorgt er voor dat je in vertrouwen kunt vertellen wat je dwars zit, dat je luistert naar elkaar en dat je (weer) begrip voor elkaar krijgt, zodat je samen kunt zoeken naar een oplossing. Het doel van scheidingsmediation is dat jullie ook na de scheiding nog door een deur kunnen, zeker als er kinderen zijn.

Als MfN registermediator met specialisatie familiemediation ben ik opgeleid om in overleg met jullie alle zaken te regelen die bij een scheiding komen kijken. Samen ga je op zoek naar oplossingen die voor jou én je partner aanvaardbaar zijn. Een mediator helpt bij het maken van zakelijke afspraken en houdt rekening met de gevoelens, zorgen en wensen van jullie allebei. 

Mediation draait dus niet om eenzijdige behartiging van belangen, zoals dat bij een advocaat gebeurt. Een mediator is er voor jullie allebei en neemt geen standpunt in. Jullie houden zelf de regie!

Ja, dit wil ik!  Vertel mij meer!

Download de flyer van de Mediatorsfederatie Nederland via de button hierboven.

Aanvraag informatiegesprek

Na het lezen van de informatie op deze site, heb je misschien wel vragen of wil je precies weten hoe het er voor jou uit ziet. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek via de kalender hieronder.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders of online afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend